Over Monique Nabuurs-Reijnierse

En ik werkte al lang en heel gelukkig

Mijn naam is Monique, sinds ik kan knippen, plakken en een potlood vast kan houden ben ik bezig met creëren. ‘Het zit haar in het bloed’ heb ik vaak over mij horen zeggen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ik na de middelbare school een creatieve opleiding koos. Dat werd het St. Lucas. Destijds (ik studeerde af in 1993) heette de richting die ik volgde Reclame- en presentatietechnieken. Er was nog weinig sprake van digitalisering in die tijd. Het gevolg daarvan is een gedegen basiskennis van druktechnieken en –mogelijkheden bovenop het analoog vormgeven d.m.v. schetsen, knippen, plakken en samenstellen.

Tijdens mijn stage kwam ik in aanraking met het vak Desk Top Publising en de Apple computer. Het was liefde op het eerste gezicht. Zo gebeurde het dat in 1994 mijn carrière in de grafische sector begon, eerst als DTP’er, later vormgever en nog later Art Director. En ik werkte nog lang en heel gelukkig… Voor meer details over mijn werkervaring en opleidingen nodig ik je uit op mijn LinkedIn profiel te kijken.

Blijvend leren

In de zomer van 2018 studeerde ik af bij Waterschap Aa en Maas met mijn scriptie over Interne Communicatie. De afsluiter van 4 jaar durende carrière als student HBO Communicatie Management bij Fontys. Blijvend leren, mijn horizon verbreden, ik doe het met veel plezier en toewijding. De opleiding is een goede aanvulling op de competenties die ik al zolang beheers. En, natuurlijk ook veel nieuwe dingen geleerd. Ons mooie vak is constant in ontwikkeling en wat is er interessanter dan al deze ontwikkelingen op de voet volgen?

En jij?

Ik weet niet wie jij bent, maar ik vind het leuk om met je in contact te komen. Je bent immers met een reden op deze site terecht gekomen. Misschien was je op zoek naar een pakkend concept, advies, vormgever of iemand die teamfoto’s kan maken voor op je website? Voor deze dingen en nog veel meer ben je hier aan het juiste adres.

Kijk op je gemak rond op mijn site, laat je inspireren en bekijk het portfolio. Heb je daarna nog vragen? Bel of mail me dan.

Een kopje koffie?

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie en bespreken we jouw specifieke wens. Samen kunnen we vaststellen welke strategie jouw bedrijf nog beter in beeld kan brengen bij de doelgroep. En zijn we eenmaal zover dat dit duidelijk is, kan ik het ook voor je uitvoeren in middelen.

kopje koffie
blog

Een informele plek om online meer over mij te weten te komen is mijn blog. Ik deel mijn blog zelf in in de categorie observaties uit het leven gegrepen. Soms heeft dit te maken met mijn vak, vaak ook niet. Een reeks kwesties die me vermaken, storen, afleiden of plezieren.