Wat kan ik voor jou betekenen?

‘Design is thinking made visible’, zei Saul Bass, een alom geprezen grafisch ontwerper. Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Want wat is een prachtig ontwerp wanneer het niet past bij de doelgroep en je bedrijfsidentiteit? Het concept en de inhoud van je communicatiemiddel is minstens zo belangrijk als hoe het eruit ziet.

Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van communicatie en vormgeving heb ik je veel te bieden. Dagelijks laat ik me inspireren door wat er om mij heen gebeurt.

Van begin tot eind

In welke fase dan ook, ik help je om een perfect communicatieproduct op tafel te krijgen. Of dat nou een kersvers bedrijf van een sprekende huisstijl voorzien en op de kaart zetten met een aantrekkelijke website is of het maken van een brochure in een bestaande huisstijl.

Middelen van mijn hand zijn vanuit zintuigen geboren. Door goed naar jou als klant te luisteren hoor ik niet alleen wat je zegt maar begrijp ik het ook. Onderliggende emotie vertaal ik in woord en beeld. Hierdoor is het eindproduct perfect passend bij je bedrijf en doelstelling.

logo Studio Nabuurs

Communicatie

Om een aansprekend eindproduct neer te kunnen zetten kijk ik naar de doelgroep die bereikt moet worden. Wat is de belevingswereld en wie zijn influencers van deze doelgroep? En wat wil je met je boodschap teweegbrengen? De antwoorden op deze vragen zijn van belang wanneer het gaat om een keus uit de enorme hoeveelheid middelen waarmee je een boodschap kunt overbrengen.

Ik denk graag met je mee >>

logo Studio Nabuurs

Vormgeving

Wanneer inhoud en medium bepaald zijn komt vormgeving in beeld. Een belangrijke factor is hier de uitstraling van het bedrijf waarvoor het middel gemaakt wordt.

‘Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.’

Hoewel de inhoud van je communicatie toch echt belangrijk is, blijft het wel zo dat je met vormgeving de klant verleidt om de boodschap tot zich te nemen.

Bekijk het portfolio >>

logo Studio Nabuurs

Fotografie

Zoals hij zelf zegt: ‘Balancerend op een fijne lijn tussen realiteit en emotie maak ik er een kunst van om met mijn beeld de juiste snaar te raken.’ Mijn man Fren professionaliseerde zijn hobby door de opleiding Documentaire Fotografie te volgen aan de Academie St. Joost. In 2010 studeerde hij af.

Fren is veel experimenteel bezig met fotografie. Op zijn website houdt hij bij waar hij mee bezig is.

www.frennabuurs.nl >>

Van begin tot eind of ergens halverwege, ik luister, bedenk en/of voer uit. Het is aan jou!